ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ

Αν σας ενδιαφέρει η γνώση ανεξαρτήτου ηλικίας και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα μέσα από μια
σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων, σε εμάς θα βρείτε ότι χρειάζεστε

Δια Βίου Μάθηση

Σε εμάς θα βρείτε

Επαγγελματική Κατάρτιση

Eπαγγελματική κατάρτιση ενηλίκων σε διάφορα αντικείμενα ανάλογα με τις ανάγκες των εκπαιδευομένων. Δυνατότητα πιστοποίησης γνώσεων από αναγνωρισμένους φορείς.

Ειδικά Προγράμματα

Εκπαιδευτικά προγράμματα που θα βρείτε σε εμάς

Τμήμα Λογοτεχνίας

Στόχος είναι η διαχρονική προσέγγιση της θρησκείας μέσα από την επεξεργασία ποιημάτων ή αποσπασμάτων της πεζογραφίας και παράλληλα μέσα από την παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων θεατρικών έργων ή από το άκουσμα μελοποιημένης ποίησης.

Ειδικά Προγράμματα

Προσφέρουμε μετά από συνεννόηση και άλλα ειδικά προγράμματα, σε ομάδες ενδιαφερομένων, αν αυτό ζητηθεί. π.χ. να προσφέρει ένα ειδικό πρόγραμμα σε μια ομάδα ξεναγών, σε μια ομάδα φοιτητών ή καθηγητών της κλασσικής φιλολογίας από το εξωτερικό κ.τ.λ.

Ψυχολογία της Θρησκείας

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ψυχολογία της Θρησκείας» , θα έχει ως στόχο την έγκυρη ενημέρωση, το συνοπτικό κατατοπισμό και τη σφαιρική ανατομία του θρησκευτικού φαινομένου από καθαρώς ψυχολογική σκοπιά. Δεν προϋποτίθεται καμιά σχέση του συμμετέχοντος με τη θρησκεία, ούτε αποκλείεται η οποιαδήποτε αναφορά του (θετική ή αρνητική) προς οποιαδήποτε θρησκευτική έκφανση.

Εξ ‘ αποστάσεως Μαθήματα

Εκπαιδευτικά προγράμματα που θα βρείτε σε εμάς

Online Μαθήματα

Παρέχουμε την δυνατότητα εκμάθησης θρησκείας και πολιτισμού τόσο σε πολίτες του εξωτερικού (είτε γνωρίζουν είτε όχι) αλλά και σε οποιονδήποτε ανά την Ελλάδα επιθυμεί να εμπλουτίσει τι γνώσεις τους του και δεν είναι στην περιοχή που θα εδρεύει η επιχείρηση.
Skip to content